Rigging


 

Specializata In oferirea serviciilor de suport tehnic si logistic, In realizarea efectelor speciale si a amplasarii la nivelul scenelor, salilor de spectacole si a salilor de expozitie, a elementelor de sustinere si suport, a aparaturii necesare desfasurarii In bune conditii a evenimentelor, Escape ofera solutii profesioniste si sigure pentru punerea In scena a celor mai fabuloase spectacole si expozitii.


Participanti activi la realizarea unora dintre cele mai fabuloase scene de spectacol si expozitii, a celor mai creative si spectaculoase aparitii ale protagonistilor spoturilor TV si nu numai, echipa de profesionisti ai Escape ofera asistenta tehnica si echipament specializat menit sa confere siguranta si confort participantilor.


Spectacolele pline de senzatii tari In care scena acapareaza publicul prin aparitii pline de suspans ale artistilor, jocuri de lumini fantastice, Inconjurati de cadre menite sa fascineze, au de asemenea In spate o Intreaga echipa de specialisti desavarsiti a caror maiestrie este masurata de explozia de bucurie si surprindere a publicului spectator. Prin echipamentele de ultima generatie, abilitatea de a transforma In realitate imaginatia celor mai Inzestrati scenaristi, echipa Escape reuseste sa faca posibile spectacole menite sa taie rasuflarea si sa magnetizeze cel mai pretentios public.

Alaturi de echipa Escape nicio punere In scena nu este irealizabila, spectacolul fantastic, siguranta protagonistilor si a spectatorilor sunt specialitatea casei!