Efecte speciale: Zbor persoane


Aparent irealizabil, visul de a prinde aripi si a zbura al oamenilor a fost dintotdeauna o provocare careia oameni de stiinta si nu numai au Incercat sa Ii gaseasca rezolvare si care, datorita ingeniozitatii si determinarii acestora poate fi realizat cu ajutorul tehnologiei corespunzatoare si al specialistilor abili In a o manipula.

Echipa Escape da aripi tuturor celor care nu au renuntat la acest vis, utilizand echipament sigur, confortabil, de ultima generatie.

Aparatura detinuta de Escape permite realizarea efectelor speciale- zbor persoane - In cele mai sigure conditii, oferind senzatii autentice si surprinzatoare atat protagonistilor, cat si publicului.

Efect special utilizat cu precadere In realizarea spot-urilor TV, a scenelor de film si a spectacolelor de teatru, circ sau concerte, efectul special zbor persoane poate face parte oricand din creearea unei atmosfere speciale In cadrul unei petreceri private.

Sub atenta instruire si coordonare a specialistilor Escape, efectul special zbor persoane nu a fost niciodata mai sigur si mai confortabil.