Rigging scena

 

Echipa Escape alcatuita din alpinisti profesionisti care au participat activ la construirea unora dintre cele mai fabuloase scene pentru spectacole si expozitii si nu numai, va ofera asistenta tehnica si echipament specializat menit sa confere siguranta si confort participantilor.

Proiectele realizate cu success de compania noastra In materie de concerte atat pentru artisti recunoscuti pe plan national dar si artisti de talie mondiala, printre care se numara: Metallica, Rolling Stones, Depeche Mode, Roxette, ACDC, Iron Maiden, Lenny Kravitz, Scorpions, Elton John, Voltaj, Loredana Groza, Directia 5, Smiley Vunk, Alternosfera , HaHa Production, etc.

Reusind sa ducem la bun sfarsit cele mai imposibile cerinte ale clientilor nostri , face ca echipa de profesionisti Escape sa se dezvolte In mod continuu prin gasirea si adaptarea solutiilor pentru a rezulta un eveniment electrizant care Ii lasa cu gura cascata pana si pe cei mai exigenti spectatori.

Datorita celor peste noua ani de experienta In domeniu, garantam profesionalismul si eficienta echipei noastre In tot ce intreprindem, reusind de fiecare data sa surprindem esenta dorintelor clientului si chiar de a merge mai departe de atat.
Alaturi de echipa Escape orice punere In scena este realizabila, spectacolul si siguranta participantilor fiind specialitatea casei!