Rigging interior

 

Escape Group s-a impus pe piata din Romania ca fiind una dintre cele mai bune echipe de alpinism utlitar si rigging, aceasta se datoreaza experientei Indelungate si dorintei de a oferi clientilor serviciile cele mai bune.

Ornarea unui spatiu Inseamna pentru noi mai mult decat amplasarea unor elemente decorative , Inseamna crearea unei atmosfere capabila sa transmita emotii, stari de spirit si o experienta de neuitat pentru publicul prezent la eveniment.

Indiferent de locatia pe care ati ales-o, va punem la dispozitie solutii pentru a alege cea mai buna solutie in ceea ce priveste amplasarea scenei, a podiumului, pentru ca impactul asupra publicului sa fie unul de mare amploare.

Fie ca este vorba de lansari de produse, conferinte sau evenimente corporate, Escape vine pregatita cu echipamente de calitate, cu profesionisti si cu o imaginatie nemarginita imbinand arta, tehnica si stiinta asigurand succesul evenimentului.

Din experienta am invatat ca lucrurile care merita cu adevarat necesita o munca asiuda si dedicare, expertiza echipei noastra de-a lungul anilor s-a tot imbogatit, tocmai pentru ca dorim sa ne depasim limitele cu fiecare ocazie .

Suntem dispusi sa acceptam orice fel de provocare !!!