Zbor la teatru

   

Cautati cel mai potrivit mod de a surprinde placut si de a atrage aplauzele frenetice ale spectatorilor In timpul unei reprezentatii ?!

Ati nimerit In locul potrivit, compania noastra are o experienta de peste noua ani In facilitarea de efecte speciale extraordinare, datorita profesionistilor nostri gasim solutii pana si pentru cele mai imposibile probleme.

Dintre multitudinea de proiecte Intreprinse de-a lungul anilor putem sa enumeram : Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" : „Fantoma de la Opera" , Musicalul „Romeo si Julieta",  Opera Nationala din Bucuresti: „Falstaff"; „La Sylphide" ; „Otello" ; „La Fille mal gardée" ; „La traviata"  „Hänsel si Gretel" si „Faust"

Aparatura detinuta de Escape Group permite realizarea acestor efecte speciale- zbor persoane - In cele mai sigure conditii, oferind senzatii autentice si surprinzatoare atat protagonistilor, cat si publicului.

    Efect special utilizat primordial In realizarea spot-urilor TV, a scenelor de film si a spectacolelor de teatru, circ sau concerte, efectul special zbor persoane poate face parte oricand din creearea unei atmosfere speciale In cadrul unei petreceri private.

      Sub atenta instruire si coordonare a specialistilor Escape, efectul special zbor persoane nu a fost niciodata mai sigur si mai confortabil.