?>

Echipa

Echipa Escape este dinamica, cu abilitati recunoscute In alpinism utilitar la nivel national si international, cu experienta bogata si diversificata In realizarea proiectelor ce presupun lucrul la Inaltime, care necesita profesionalism, cunostinte bine fundamentate si solide, atat In tehnici de alpinism, cat si In constructii.

Portofoliul nostru este unul valoros, In continua crestere, format din succese remarcabile si diversificate, In concordanta cu oferta de servicii: rigging, decoruri, efect special zbor persoane, liftari echipamente, alpinism utilitar.

Suntem pasionati de Inaltimi, adoram sa fim provocati sa realizam cele mai Indraznete proiecte, indiferent de constrangerile de spatiu, altitudine, complexitate.

Am reusit sa strangem laolalta specialisti de exceptie, profesionisti antrenati din pasiune, carora le-am pus la dispozitie echipamente de cea mai buna calitate, iar asta face ca serviciile oferite de echipa Escape sa satisfaca cele mai Inalte aspiratii si criterii de calitate.
Atentia la detalii, abilitatea de a Isi desfasura activitatea In cele mai inaccesibile conditii, precum si echipamentele de Inalta performanta utilizate, transforma echipa Escape In cel mai bun partener la Inaltime.

Suntem uniti de pasiunea pentru realizarea celor mai spectaculoase si profesioniste proiecte, de punere In scena a celor mai fantastice efecte speciale, de realizare a decorurilor menite sa impresioneze si sa magnetizeze masele.

Ne dezvoltam In permanenta abilitatile si capacitatile prin pregatire si perfectionare profesionala continua si prin Imbogatirea echipei cu noi membri, profesionisti pe care Ii invitam sa faca parte din lumea fantastica a alpinismului utilitar, In care limita este doar cerul.